25 Mayıs 2014 Pazar

GUERLAIN EYE SHADOW 161 L'INSTANT FLEURI

GUERLAIN FAR 161 L'INSTANT FLEURI 
 Guerlain'in Lila rengi bu harika farı daha kutusunu açarken lüks tasarımı ile mutlu etmeye yetiyor. Far kutusunun ağır olması, kutunun tasarımı ve siyah kadife kılıfın içinden çıkması bile kalitesini hissettiriyor. Tüm Guerlain ürünlerde olduğu gibi aynası çok net gösteriyor, ürün kokusuz ve 3.6 gr oldugu için bereketli; bir Ysl tekli farın bile 1.8gr olduğunu düşünürsek fiyatını fazlasıyla hakettiğini düşünüyorum.

































Guerlain farlarında bulunan aplikatörleri başarılı bulmuyorum, siz far fırçası veya parmaklarınızla daha güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Evet çokça karşılaşabileceğimiz bir renk tonu peki neden Guerlain'den alalım derseniz elbette önce kalıcılığı derim, primer veya sabitleyici sprey olmadan bile bu kadar açık bir ton 10 saat gözkapağında duruyor. Fardaki rengin boyutlandırılması, kıvamı inanılmaz.
 Lila renk bu far kızıl saçlarda,ela veya yeşil gözlerde çok hoş duruyor. Tüm göz kapağınıza uygulasanız bile asla sırıtmayacak asil duracak bir ton. Kuru veya far fırçanızı ıslatarak da kullanabilirsiniz.
Tüm farlar gibi kapağı açıldıktan sonra kullanım süresi 24 ay. Guerlain farlarda şeffaf koruma plastiği oluyor, satın aldıktan sonra buna dikkat edin açılmış olmasın.

Amerika'dan 25dolara almıştım , Boynerde bu hafta Guerlain ürünleri yarı fiyatına bu farı 89tl yerine  buraya tıklayarak 44tl'ye alabalirsiniz.


1 yorum:

  1. Lila renkli farlara bayılıyorum, ayrıca ıslak olarak kullanılan farların daha hoş durduğunu ve daha kalıcı olduğunu düşünüyorum.Bu farın tonu da harikaymış!

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...