1 Haziran 2014 Pazar

MISSSHA PERFECT COVER BB CREAM NO.27

MISSHA PERFECT COVER BB CREAM NO.27 


  Beyaz tenliyim 27 numara BB kremle ne işim var? 20'nin üzerinde farklı marka BB krem kullandım ve nihayet farkettim ki yüzüne un bulaşmış gözlemeci teyze görüntüsüme bir son vermek gerekiyor. Yaz gelip bronzlaşacakken ve tüm BB kremler yüzü bembeyaz yapıyorken esmerlere göre olan BB krem aldım. Beyaz tenli olduğum için tüm fondötenlerim en açık numara o yüzden yaz başında olduğumuz şu günlerde BB kremimime bir damla en açık ton fondötenle karıştırarak kullanacağım ve bronzlaştıktan sonra da BB kremimi rahatlıkla uygulayabilirim.


 Missha bir Güney Kore markası ve Amerika'da çok popüler. Koreli kadınlar güzelliğine çok düşkün ve ürünleri çok güzel çıkıyor. Daha önce Amerikadan Etude House, Tony Moly gibi markalardan ürünler alıp bayılmıştım. Fiyatları olması gerektiği gibi, birde çok memnun kaldığım ürünler oldu.

  Missha markası ise Türkiye'de satışı olan çok güzel bir marka. 2 yıl önce Amerikadan Missha'nın sadece Perfect Cover BB'sini kullanmıştım.Çok memnun kaldım Türkiye'de satışı varmı acaba diyip internete girdiğimde www.missha.com.tr ve www.misshashop.net olarak iki ayrı satış firması gördüm. Daha sonra missha'nın kendi global sayfası www.missha.net'e baktığımda yetkili Tr satışının www.missha.com.tr olduğu yazıyordu. en büyük korkum bayat ve sahte ürün kullanmak olduğu için hemen telefonla aradım. Yetkili, www.missha.com.tr'nin Türkiye'de yetkili satışa sahip tek firma olduğunu ve Temmuz ayında Ankara Kentpark Avm'de bir mağaza açacaklarını söyledi. Biz Ankaralılar için sevindirici bir haber.  missha.com.tr'den siparişimi verdim 1 günde sorunsuz geldi.Kargo ücreti yok, deneme ürünleri de koymuşlar kutuya. Güzel paketlenmiş, ürünler daha önce açılmamış ve taze.

  Daha önce denediğim Perfect Cover BB kremi diğerlerinden ayıran özelliğine gelirsek, Spf42 yani güneş koruma faktörü oldukça yüksek, güneş lekesi için ayrıca önlem almaya gerek yok. BB kremin mantığı da zaten nemlendirici, güneş kremi, fondöten için üşenenlere pratik bir ürün olması. Perfect Cover ise diğer BB kremlere oranla çok fazla kapatıcı olması. Ve benim için öne çıkan özellikleri inanılmaz derecede cilde ışıltı veriyor, suya tere dayanıklı ve harika bir makyaj bazı.
 Porselen bebek görüntüsü için iyi temizledğiniz yüzünüze Missha Perfect Cover sürün, üzerine loose powder harika bir cilt. Kuru ciltler öncesinde nemlendirici ve BB kremi sünger ile uygulayabilirler.

 İsterseniz BB Boomer veya Shiny ürünleri de mevcut.BB kremden önce uyguluyorsunuz muhteşem ışıltı veriyor.

Ben 20ml 25 tl'ye aldım. Satın almak isteyenler buraya tıklayabilir. 50ml seçenekleri ve farklı çeşit BB kremleri mevcut.

Kısaca Perfect Cover'ı diğer kullandığım piyasadaki en pahalı BB kremlere göre daha başarılı buluyorum. Daha ışıl ışıl parlak sağlıklı bir cilt görünümü veriyor.
Renk tonları:

6 yorum:

  1. Bendeki rengi de 27 ama buğdaydan esmere yakın olduğum halde koyu geliyor bana.
    23ünü almayı düşünüyorum bu da inş fazla beyaz kaçmaz tenime :D
    Rengi haricinde bayılarak kullandığım bir bb krem.



    http://merveylemakyajvemoda.blogspot.com/ bloguma beklerim :)

    YanıtlaSil
  2. Mervecim neyazikki 23 ve 27 numara arası bir ton yapmamışlar.Eğer açık renk fondötenin varsa elindeki 27 numaraya bir damla damlatarak rengi kırıp kullanabilirsin. Önümüz yaz ten rengin illaki koyulaşacak. Eğer koyu buğdaysan 23 numara çok açık gelir. Bende Perfect cover 23 tek kullanımlık eşantiyon var istersen yollarım.Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  3. Bu BB kremi kullanan herkesten olumlu yorum aldım gerçekten çok işe yarayan bir ürün.Fondöten kullanmayı bırakalı uzun yıllar oldu.O yüzden en büyük kapatıcım BB kremler :)

    YanıtlaSil
  4. Özellikle bu markayı çok merak ediyorum. Güney Kore dizi ve filmlerini izlerken haberim oldu bu mucize üründen.Kadın erkek ne kadar mükemmel gösteriyor yüzü.

    YanıtlaSil
  5. daha önce hiç kullanmadım ama yazı ve yorumlar hoşuma gitti bir ara denicem

    YanıtlaSil
  6. kendime uygun bi kapatıcı bulamadım bb kremleri seviyorum acaba bu işe yarar mı ki :/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...