24 Haziran 2014 Salı

CALVIN KLEIN FORBIDDEN EUPHORIA WOMEN EDP

CALVIN KLEIN FORBIDDEN EUPHORIA EDP PARFÜM

  Calvin Klein hem kadın hem erkek parfumlerinde kozmetik piyasasında önemli bir yere sahip. Daha önce piyasaya sürdükleri Euphoria parfüme biraz meyve içeriği ekleyip daha genç ve taze bir koku elde etmişler.


Bir kadına alınabilecek en iyi parfüm hediyesi nedir derseniz Forbidden Euphoria derim, ne zaman kullansam kadınlardan genç-olgun mutlaka ismini soruyorlar. Parfumü sıktıktan yarım saat sonra alt notaları ortaya çıkıyor ve kesinlikle çok kalıcı; tende, kıyafette kokusunu çok uzun süre bırakıyor.

 İçeriğine gelirsek; moderçekici olarak tanımlayabileceğim bu parfüm mandalin,ahudu,şeftali çiçeği,orkide,yasemin, paçuli, kaşmir odunu ve misk yer alıyor.

 Edp olduğu için kalıcı tabi ama son kalan kokusu şeftali çiçeği ve yanına eklenen paçuli hem uyum sağlamış hem de kalıcılığını Tom Ford parfümleri gibi son notada bunu kullanmasına bağlı.

  Üzerinizde kalan şeftali çiçeği kokusu fresh ve modern bir koku oluştururken altta paçulinin bulunması insanı inanılmaz çekici yapıyor ve güçlü bir kokuya sahip oluyorsunuz.
  Şişenin sıklamen rengine bayıldım, parfüm kutusuna ek bir karton geçirmişler yenilendiğini belirtmek için sanırım, kendimi çekici hissettiğim beğendiğim bir koku.

50ml fiyatı 244tl.Satın almak isteyenler buraya tıklayabilir.


2 yorum:

  1. Şişesi çok tatlı ya:))

    YanıtlaSil
  2. Şişesi ve kokusu cok kalici bir ürün herkeze tavsiye ederim
    Perihan korkmaz

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...