23 Haziran 2014 Pazartesi

SEPHORA EXFOLIATING FACE DISC

SEPHORA YÜZ PEELING DİSKİ 
 İyi bakılmamış, iyi temizlenmemiş cilde en güzel makyaj malzemelerini uygulasanız ne kadar başarılı bir sonuç elde edeceksiniz?  Tabiki temiz bir cilt hertürlü makyaja uygun zemin hazırlamak için gerekli olan en temel şey. 

  Sephora'da satılan ve yine Sephora marka bu silikon ped yüz temizleme jeli ile yüzünüzü günlük yıkarken, haftalık peeling yaparken kullanabilirsiniz. 

 Ben banyoda sıcak suda gözeneklerim iyice açılmışken arındırıcı peeling ile kullanıyorum. Öncelikle yüzümü ıslatıp üzerine jel/köpük/peeling uygulayacağım ürünü yayıyorum ve dairesel hareketlerle bu silikon pedi fazla bastırmadan yüzümün tümüne yuvarlayarak ürünü yediriyorum. Daha sonra bol suda yüzümü yıkıyorum. 

 Yağlı ciltler; sıcak banyodan sonra açılmış gözeneklere kil maskesi ve Bioderma Akn tarzı sebum düzenleyici maskeler bununla çok güzel derinlemesine işliyor. 
  Kuru ciltler; Nuxe, Chanel gibi nem maskesi ağır krem kıvamında olan ürünler için yine sıcak banyodan sonra açılmış gözeneklere içten dışa dairesel hareketlerle harika yediriyor. 

  Klasik yüz peeling fırçalarından farkına gelirsek; klasik peeling fırçaları da makyaj fırçaları gibi sentetik veya doğal kıldan yapıldığı için göz çevresi, dudak gibi en ince deriye sahip bölgelerde zamanla tahrişe neden olabiliyor. Bir diğer nokta ise ne kadar güzel temizlersek temizleyelim fırça dibinde bakteri oluşabiliyor  bu Silikon ve Yatay pedin temizliği ve steril olması daha kolay. 

  Pedin arkasına bir vakum koymuşlar bu hem tutuşu kolaylaştırıyor hem de kullandıktan sonra yıkayıp banyo aynanıza, fayansa heryere kolayca yapışıyor ve dikey durarak hemen kuruyor. 

Üzerindeki miro tanecikler gözeneklere kolayca ulaşıyor ve uçlarının sivri değil yuvarlak olması nazikçe temizleyip zarar vermiyor. Pedin ucunda bulunan daha büyük tanecikler ise burun kenarı gibi daha kıvrımlı bölgeler için kullanılabilir. 

  Tüm Sephoralarda fiyatı 14.50tl. Sephora ne yazikki internet satışı bulunmuyor. 
Sephora Amerika sitesinden ürüne bakmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...