4 Haziran 2014 Çarşamba

MISSHA SIGNATURE REAL COMPLETE BB CREAM NO:23

MISSHA SIGNATURE REAL COMPLETE BB KREM NO.23

Missha'nın bir Güney Kore markası olduğunu ve BB kremleriyle en pahalı A kalite markaları geçtiğini daha önce anlatmıştım.

  Daha önce Perfect Cover çeşidini denediğim Missha'nın bu kez Signature Real Complete BB kremi ile karşınızdayım. Yine kendi tenimden daha koyu bir renk sectim: 23 numara bunun sebebi yaz nedeniyle cildimin bronzlaşması ve BB kremlerin bir ton aşağı cildi beyaz göstermesi.

  Perfect Cover bir BB kreme göre oldukça kapatıcı ve spf42 faktörüyle çok yoğun güneş koruması sağlıyor. Signature ile bir BB kremden tüm beklentiler karşılanıyor. Nemlendirme, renklendirme ve pürüzsüz bir görünüm. Açıkçası Perfect cover daha ağır bir yapıda bir süre sonra eğer fondötene alışık değilseniz, ve de sıcak eklenince çok da gündüz ürünü değil. Ama Signature'da yapıyı daha hafif tutmuşlar. Kesinlikle ağırlık hissettirmiyor, cilde doğal bir görüntü veriyor. Fondöten sürmeden yan odaya bile gitmeyen biri olduğum halde Signature'ı şu sıralar fondöten olmadan da rahatça kullanıyorum. Yapısı hoşuma gitti cilde güzel bir aydınlık veriyor. Bu rahatlığın nedeni ise içeriğindeki lavanta ve papatya özü. Tabiki benim için ön şart olan kalıcılığı fazlasıyla sağlıyor. Makyaj bazı olarak kullanmak isterseniz: Nemlendirici+Missha Signature+Fondöten+Sabitleyici Pudra ile mükemmel görünüme kavuşabilirsiniz. Pudra içerikli olması ise benim gibi yağlı ciltler için birkaç saatten sonra parlamayı ve makyaj kusmasını engelliyor.

  Signature'yi benim için diğer BB lerden ayıran özelliği ise fotoğraflarda çok güzel görüntü veriyor. Smashbox photo veya Mufe HD fondoten ile yarışır nitelikte ışık yansıtıyor.

 20gr ürün 35tl fiyatıyla Satın almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.





13 yorum:

  1. gerçekten rengi çok güzel kalitesi ve fiyatıda çok uygunmuş

    YanıtlaSil
  2. Ben missha perfect cover kullandım ve rengi hariç çok memnun kalmıştım :)

    YanıtlaSil
  3. ben denemedim ama denemeyi isterim içeriğindeki lavanta ve papatya özü olması hoşuma gitti

    YanıtlaSil
  4. rengi yansıtması çok güzel. kore markalarına ayrı bir sempatim var zaten :)

    YanıtlaSil
  5. pek çok bb ve cc krem denedim ama bu denemediklerimden biri. fiyatı makul deneyeceğim

    YanıtlaSil
  6. Missha bb krem furyasi basladigindan beri gercekten dikkatimi cekiyor. Herkesden pozitif yorumlar almasi ve cesitliligi cidden cazip kiliyor. Ben de ayni senin gibi fondoten surmeden rahat edemiyorum o yuzden kapaticiligi olgimi cekti :D Alternatifler arasina ekleyebilirim.

    YanıtlaSil
  7. çok merak ettiğim bir marka missha. elimdekiler bitince hemen bir tane edineceğim.

    YanıtlaSil
  8. bu kremler güzel de biraz tende koyuluk yapıyorlar gibi.
    ama yine de kullanıyorum
    gulaydalkilic@yahoo.com

    YanıtlaSil
  9. renk tonu çok hoş ben garnıerın kullanıyorum memnunum ama bir gün bunuda deniyebilirim

    YanıtlaSil
  10. Missha maceram henüz burda satılmıyorken taaa korelerden getirtmemle başladı.O günden beri severek kullanıyorum.Artık Türkiye de satılması da çok güzel.Bu bahsettiğin ürünü de denemek isterim.

    YanıtlaSil
  11. kore kremleri biraz açık, gri kalıyor gibi geldi bana ama denemek de istiyorum.

    YanıtlaSil
  12. en çok merak ettiğim marka :) güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  13. Kapatıcılığı iyi gibi görnüyor. Her ne kadar kapatıcılık bb kremin özelliklerinden biri olmasa da ben yanak kısmımdaki gözeneklerden dolayı kapatıcılığa da dikkat ediyorum. Denenecekler listesine eklendi :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...