4 Haziran 2014 Çarşamba

LANCOME RENERGIE YEUX MULTILIFT CREAM

LANCOME RENERGIE MULTILIFT GÖZ KREMİ 


  Lancome Rénergie Serisi göz kremi kırışıklıkla savaşmak için güzel yatırım yapılacak bir krem. Rénergie serisi kremleri diğer kremlerden ayıran en önemli özellik cildin sadece en üst katmanına yüzeysel bakım değil,  cildin diğer alt katmanlara da nüfuz ederek problemi daha uzun süre ortadan kaldırıyor olması.

  Benim kişisel gözlemim, çok iyi yapıda bir göz kremi sonuç almak için bir kaç kutu bitirmek gerekiyor. Ve tabiki gece Rénergie serumu ile birlikte kullanıdığında lifting etkisini tam gözlemleyebiliyorsunuz. Kapakta yazan soin özel önem demek, fermeté ise sıkılık anlamına geliyor.

  Rénergie Multi-lift ismini vermelerindeki sebep; cildinizin kaybettiği enerjiyi tekrar sağlamak ve lifting-sıkılaştırma-kırışıklık önleme amaçlı bir ürün olması. Oluşmadan önce kırışıklıkların önüne geçmek gerek tabi ama yine de hiçbirzaman geç kalınmış sayılmaz lıfting yani kaldırma göz için önemli bir nokta. Göz kapağının aşağı düşmesi, kaşın bitiş kısmının göz kapağının üzerine düşmesini bu tarz fermente siyah çay ve soya proteini içeren ürünlerle takviye edebilirsiniz.

  Bu kremin de diğer tüm göz kremleri gibi kapağı açıldıktan 6ay sonra kullanım süresi bitiyor. Yorgun, sıkılığını kaybetmiş göz yapısı tüm görüntünüzü değiştirebilir. Göz kremi bence yatırım yapılması gereken en önemli ürünlerden.

  Lancome Rénergie multilift göz kremi Tekin acar 15ml 190tl.Satın almak isteyenler buraya tıklayabilir.
Daha ufak boyları ve kampanyaları da tekinacar ve sevilde bulabilirsiniz. Üründen tam sonuç almak istiyorsanız Sephora,tekinacar,sevil gibi markaların mağazalrı ve internet sayfalarını tercih edin. Ne yazıkki internette satılan kremlerin sahte olma olasılığı yüksek,paranız boşa gider.


5 yorum:

  1. ben bu kremi kullandım ve çok ama çok memnum kaldım. gerçektende kaliteli bir ürün

    YanıtlaSil
  2. Malesef en nankör nokta göz çevresi paraya biraz kıymak gerekecek.:)

    YanıtlaSil
  3. gözaltlarımda morluklar ve ince kırışıklıklar var iyi bir göz kremi arıyorum ne zamandır şuan kullandıklarımdan sonuç alamadım sanırım bu kremi deneyeceğim belli bir yaştan sonra gerçekten gözlere dikkat edilmeli

    YanıtlaSil
  4. benimde yaşımdan dolayı artık kullanmam gerekli diye düşünüyorum deneyelim bakalım :)

    YanıtlaSil
  5. Ben nuxe'nin göz çevresi kreminden memnun kalmıştım ama bunu da denemekte fayda var sanırım :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...