4 Haziran 2014 Çarşamba

LANCOME RENERGIE MULTILIFT CREAM

LANCOME RENERGIE MULTILIFT GUNLUK KREM 

  Lancome'un yeni çıkardığı Rénergie Multilift bakım kremi tamamiyle kırışıklıklara savaş açıyor. Yüzünde, boynunda elastikiyetini yitirmiş, yanaklar ve yüzün önemli bölgelerinde aşağı doğru sarkma, alın, ağız kenarı gibi ifadeyi etkileyen önemli noktalarda yerleşmiş kırışıklıkları düzeltmek için özel patenti ile iddialı bir ürün.

  Diğer tüm lifting kremleri gibi bunu da göz kremi ve serumu ile birlikte kullanmak gerekiyor. Böylece tam sonuç alabilirsiniz.

  Réenergie Multilift'i sabah akşam temiz yüze dışarı doğru dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayın. Boyuna da uygulamayı unutmayın. Benim dikkatimi çeken bu kremin çok yoğun ve katı kıvamda olması. Fotoğrafta bile belli oluyor yapısı yoğun o yüzden az miktar kullanarak uzun süre uygulayabilirsiniz. Su gibi losyonlaştırılmış bir krem değil.

  Günlük krem olarak Rénergie'yi iki çeşit üretmişler: Tüm cilt tipleri ve aşırı kuru ciltler için. Ben Tüm cilt tipleri olanı satın aldım. Cildim yağlı olmasına rağmen kusma yapmadı diğer Lancome kremler gibi bileşenlerini kaliteli malzemeden yapmışlar. Krem aynı zamanda spf15 yani 15 koruma faktörü ile kremi sürüp aynı zamanda leke yapan güneş ışınlarındanda korunmak mümkün.

  Réenergie'nin diğer kremlerden farkı, cildin sadece üst katmanına değil; diğer alt katmanlarına da etki eden patentli bir içeriğe sahip olması.  İçeriğindeki Siyah çay fermentesi sayesinde cilt hücreleri toparlanıyor, hidrolize soya proteni ile dolgunluk sağlayarak kırışıklıkların içine nüfuz ediyor.

  Düzenli kullanım ve iki kavanozdan sonra farkını hissedebildim, benim gibi 35 yaş üstü yada daha genç yaşta olup cildi enerjisini kaybetmiş olanlara tavsiye ederim . Aynı kremin gece bakım kremi de mevcut ama onun yerine serum kullanmak daha mantıklı daha hızlı sonuç verir.


  Krem kavanozu açıldıktan 12ay sonra kullanım süresi bitiyor. Satın almak isteyenler buraya tıklayabilir. 50ml 305tl tekin acardan aldım. Deneme için ufak boyları ve setleri de mevcut.
Tekin acarda bu set 79tl.İncelemk isteyen buraya tıklayabilir.

14 yorum:

  1. yazıyı okuduktan sonra gerçekten inanamadım ve çok beğendim ürünü şuan için ihtiyaçım yok ama anneciğim için almayı düşünüyorum

    YanıtlaSil
  2. şu sıralar kıehk"s in kileri kullanıyorum.itince denemek isterim
    gulaydalkilic@yahoo.com

    YanıtlaSil
  3. cok guzel bir krem cok hosuma gitti herkeze tavsiye ederim kirisiklik icin süper f vural84@g mail .com benim mail adresim

    YanıtlaSil
  4. lancomenin tüm üürnleri harika..bunu denememiştim..

    YanıtlaSil
  5. şimdilik nemlendiriciyle idare etmem gerek sanki daha benim içinde erken :)

    YanıtlaSil
  6. çok merak ettiğim ürünlerden biri. çok faydalı bir yazı olmuş . şu an için kullanmayı düşünmüyorum ama annem için farklı arayışlardaydık. onun için almayı planlıyorum

    YanıtlaSil
  7. cidden hoş bir kremmiş denemek isterdim

    YanıtlaSil
  8. lancome tüm ürünleri bi harika bizlere faydalı bilgi verdiğiniz için teşekkürler

    YanıtlaSil
  9. işe yaradığını duymak güzel :)

    YanıtlaSil
  10. açıkcası benim için uygun değil ama ileriki dönemlerde yüzümün ihtiyacı olacağını düşünüyorum ne de olsa biz kadınlar kırışıklıklardan pek hoşlanmayız:)

    YanıtlaSil
  11. Lancome tüm ürünlerini kullanmasam da beğendiğim sevdiğim bir marka, yazı çok aydınlatıcı olmuş, lifting krem arayışında olan bir arkadaşım var ona tavsiye edeceğim öncelikle yazınızı okumasını :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  12. Lancome pek kullanmadığım ve merak ettiğim bir marka.Bilgilendirici bir post elinize sağlık

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...