30 Mayıs 2014 Cuma

GUERLAIN LES VOILETTES MINERAL LOOSE POWDER 13 ROSE NATUREL

 GUERLAIN LES VOILETTES MINERAL LOOSE POWDER 13 ROSE NATUREL



















 Guerlain makyajda benim için kalitesiyle ve kalıcılığıyla önemli bir yere sahip.  Ürünlerinden o kadar memnun kalıyorum ki verdiğim parayı kesinlikle hakediyor. Bence kuru yada yağlı cilt farketmez herkeste olması gereken ürün loose powder yani toz pudra; şimdiye kadar denedğim toz pudralar içinde dior,kryolan ve guerlain kesinlikle en üst sıradalar.  Toz pudra nedir, ne işe yarar derseniz; ister hafif makyaj için nemlendirici üstüne kendi pufuyla sürün tüm yüzünüzle bütünleşecek hafif kapatıcılık sağlayacak ve cildinizi ağırlaştırmadan güzel bir görünüme kavuşacaksınız. İsterseniz de benim gibi fondöten+kapatıcı+krem allıktan oluşan ağır makyajı sabitlemek ve parlamayı önlemek için kullanabilirsiniz.
 

  Guerlain toz pudrayı diğerlerinden ayıran özelliği kesinlikle kalıcılığı, mineral olması cilde dost hatta faydası bile oluyor.Makyajı çok güzel sabitliyor, kalıcı olamsını sağlıyor. Ben bu tarz toz pudraları genellikle geniş pudra fırçası ile kullanıyorum. Guerlain toz pudrayı açmak için önce en üst kapağı sola çevirip kaldırmak gerekiyor. Genelde tüm Guerlain ürünlerin kutusu çok ağırken bu ürünün ambalajını çok hafif yapmışlar sanırım ürünün yüzünüzde de hafif duracağı algısını yaratmak için. En üst altın renk kapağı kaldırdıktan sonra karşımıza kendi siyah pufu çıkıyor. Onu da kaldırınca  siyah koruma bandı var, yapışkanı çekince bir tuzluk gibi pudranın deliklerden çıktığını göreceksiniz. O siyah yapışkan bandı tamamen çıkarıp atmayın, hem pudraların fazlaca çıkmasını engelliyor hem de hava aldırmayarak bayatlamamasını sağlıyor.



















 Guerlain loose powder'ı çok sevmemdeki diğer bir sebep ise içeriğindeki su bazı sayesinde cildime canlılık ve gözenek küçültücü etki sağlaması.

  Porselen makyaja o kadar takılı kaldım ki günlük makyajımı bile porselen yapar oldum. Benim tercihim orta tonda bir bb krem üstü gözaltlarıma aydınlatıcı ve tüm yüzüme Armani gibi hafif yapıda bir kapatıcı ve en son Guerlain Loose Powder.Nasıl güzel bir görüntü oluyor, bir de makyaj bazı Estee Lauder Illuminating gibi parlaklık veren primer kullanırsanız inanılmaz bebek gibi bir cilt oluyor. Saatlerce aynı tazelikte kalması da garanti. Guerlain Loose powder'ı da aynı Kryolanınki gibi makyaj sabitleme spreyine hiç gerek kalmıyor. 20gr lık ürün fazlasıyla yetiyor çok bereketli. Ürünün siyah koruma bandı açıldıktan 24ay sonra kullanım süresi bitiyor. Aynası ne yazıkki yok.

Guerlain mineral toz pudra 130tl, Boyner indiriminden 64tl'ye aldım. Satın almak için burayı tıklayabilirsiniz.


Daha önce cildim açık tenli olduğu için 03 Beige tonunu kullanıyordum, Boynerde %50 indirim varken ve hazır yaz gelip bronzlaşacakken 13 Rose Naturel rengini aldım. Fotoğraflarda beyaz surat faciasını uzunca süre yaşadıktan sonra akıllandım artık fondöten üstü toz pudrayı koyu tonlarda alıyorum.  Guerlain kendi internet sitesinde 5 farklı tonu bulunuyor.

3 yorum:

  1. Çok şıkmış, sırf ambalajı için bile alınır :)

    YanıtlaSil
  2. bu markanın ambalajlarına hastayım yaaa

    YanıtlaSil
  3. güvenlik bandı tavsiyesi çok işime yarayacak, teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...