4 Haziran 2014 Çarşamba

GUCCI MAKEUP 2014

GUCCI MAKYAJ SERİSİ 2014 

  Dünyaca ünlü hazırgiyim markalarının devleri Dior,Chanel,Tom Ford, YSL, Dolce Gabbana ve Armani'den sonra giyimde A kalite olup kozmetik ve cilt bakımına da el atan isimler arasına Gucci de katılıyor.

  Aslında 2013 yaz başında bunun sinyallerini veren marka adına yakışır bir giriş yapmak için fazla bile bekledi diyebilirim. Ben Armani ve Dolce Gabbana2dan önce Gucci'nin makyaj ürünlerini çıkarmasını bekliyordum.

Kozmetik reyonlarında yerini alması 2014 Eylül ayını bulacağı söylenen marka, üretim için P&G ile ortaklaşa çalışma içine girmiş. Procter and Gamble merkezi Amerika'da bulunan Pantene,Olay,Wella gibi markaları yaratan firma.

Eylül ayında lansmanı yapılacak olan Gucci kozmetik ürünlerinin fotoğraflarını çekecek olan Amerika'da yaşayan başarılı türk fotoğrafçısı Mert Alaş. Markanın dijital filmini ise Fabien Baron hazırlıyor.

Gucci kozmetikte yer alacak ürünler göz,yüz,dudak,tırnak ve cilt ürünlerinden oluşuyor. Gucci adına yakışır ambalaj çeşitleri içinse 2 yıl çalışılmış.

Gucci makyaj koleksiyonun yüzü ise Monaco'nun asi prensesi Stephanie'nin güzel kızı Charlotte Casiraghi olmuş. Daha önce Gucci için "Forever Now" kampanyasının yüzü olan prenses Charlotte anneannesi Grace Kelly'nin asil güzelliğini Gucci ile buluşturacağa benziyor.


Türkiye'de A marka makyaj ve cilt bakımı ürünü satan markalar Tekinacar, Sevil, Harvey Nichols ve Beymen'den hangisinin Gucci temsilcisi olacağını merakla bekliyorum.Armani makyaj gibi sadece Sevil'e patentli olacakmı bilinmez ama heyecanla beklediğim bir lansman olacağa benziyor.

8 yorum:

  1. Instagramda fiyatlarının inanılmaz yüksek olduğunu duymuştum.Değer mi bilemiyorum açıkçası :/
    Eğer büyük ve tecrübeli blogger/vloggerlar memnun kalırsa şans verilmeli diyeceğim ama bu sefer de fiyatları berbat yüksekmiş :/

    YanıtlaSil
  2. gucci vazgeçemediğim kokuların başında deneyin derim

    YanıtlaSil
  3. gucci envy me kullanıyorum çok hoşuma gidiyor hafif ve güzel bu nasıl bilmiyorum yazlık koku olması iyi olurr

    YanıtlaSil
  4. gucci birçok üründe çok pahalı ama sadece parfümlerine acımadan para verebiliyorum :)))

    YanıtlaSil
  5. gucci denilince düşünmeden denemek lazım tabi bütçeyi sarsmadan

    YanıtlaSil
  6. gucci ürünlerinin kalitesi bana göre tartışılamaz ama doğrusu bazı çok istediğim ürünleri oldukça pahalı napalım o hoş kokulara sahip olabilmek içiçn biraz harcama yapmak gerekiyor

    YanıtlaSil
  7. gucci cok pahalı ve ne yalan söyleyim ben kullanamıyorum :(

    YanıtlaSil
  8. ismini çok duydum ama fiyatı çok pahalı :/ Mağdem bu kadar pahalı hakkını vermeli kesinlikle...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...