23 Mayıs 2014 Cuma

GUERLAIN EYESHADOW 187 L'INSTANT D'UN SOUPIR

GUERLAIN FAR 187 L'INSTANT D'UN SOUPIR 






Yıllarca almaktan bıkmadığım, kullanmaya doyamadığım koyu kahve Guerlain farımla karşınızdayım. Guerlain kalitesi ve ürünlerinin kalıcılığıyla çok sık tercih ettiğim bir marka. 
Bir fardan beklentim elbette ürünün kaliteli ve cildime zarar vermemesi, bunun yanında kalıcığı ve uygulaması kolay olmalı. 



Tüm bunların birleşimi ve harika kahve tonuyla 187 tekrar tekrar bittikçe aldığım bir far. İster gözkapağınızın tamamına, isterseniz gözkapağının kıvrılma yerine gölgeleme olarak ve başka renklerle birleştirin her haliyle sizi memnun edecek bir ürün. Tonlaması o kadar güzelki siyah göz,kahve veya ela hiç farketmez her göz rengi ve tende bambaşka duruyor. 
Guerlain içeriğindeki demir oranıyla eleştirilse de ben 15 yıldan fazla kullandım, aynı Kryolan gibi kalıcılığı yüksek ve çok kaliteli bir marka. Makyajımı uyumadan önce siliyorum 15 yıldır Guerlain kullanıyorum cildime en ufak zararı olmadı. 
Guerlain farların bir diğer sevdiğim özelliği ise ıslak veya kuru kullanım şansı olması. Kendi aplikatörünü sevmiyorum, Aplikatörünüzü veya benim gibi Mac 287 far fırçanızı ıslatarak farı alıp uygulayabilir; yahut kuru kullanabilirsiniz. Pigmentleri o kadar yoğun ki parmakla uygulamak bile muhteşem sonuçlar çıkarıyor.Sahte olmayan gerçek ürüne ulaşmak için Tekin acar,Sevil,Sephora,Beymen,Boyner gibi yetkili markalardan alışveriş yapmanızı tavsiye ediyorum. 
Guerlain koyu kahve 187 numara farın fiyatı 89tl, fakat indirimle 44tl boynerden bu hafta aldım.

Herzaman söylediğim gibi daha uygun fiyatlı diye evde 10 tane farınız olacağına indirimleri takip ederek en kaliteli ürünü aynı fiyata alabilirsiniz. Kalitesiz ürün kullanarak cildinizi yaşlandırmayın. 

Ürünü incelemek, satın almak için buraya tıklayabilirsiniz. 

3 yorum:

  1. Koyu göz makyajları için çok ideal bi renk :)

    YanıtlaSil
  2. Bu tarz toprak tonlari cok sicak ve samimi geliyor bana. Tenime, yuzume vs uyuyor. Ayrica cok uyguna almissiniz kiskandim vallahi :p

    YanıtlaSil
  3. Farlarda yaşanılan en büyük sorun pigment sorunu, kolunuzda dednediğiniz fotoğrafta bile ne kadar kalıcı ve yoğun olduğu hissedilebiliyor,çok güzel bir ürün.Hatta kaş farı olarak bile kullanılabilir.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...