9 Mayıs 2014 Cuma

GIORGIO ARMANI MAESTRO CONCEALER NO.3

Giorgio Armani Maestro Kapatıcı no.3 
  Giorgio Armani makyaj ürünlerinde ne yaptıysa en iyisini yapıyor. Kapatıcı olarak hem kapatma görevini yerine getirsin hem de Bülent Ersoy makyajı yapmıyayım diyorsanız Maestro yazım başlıyor: 



Öyle ipeksi ve akışkan ki homojen dağılmaması neredeyse imkansız. Kutunun üzerinde yazdığı gibi hedeflediği nokta göz altındaki mor halkalar. Nemlendirici yapısı ile bütünleştirilmiş bir kapatıcı olan Maestro gerçekten de adına yakışır makyajın üstadı oldu benim için. Kapatma özelliği yüksek,kalıcılığı yüksek, renk adeta cilt ile bütünleşip falso vermiyor. 
İçeriğini merak edenler için fotoğrafını da koydum, bilinen şeylerin yanı sıra kafein de var. Verilen parayı hak eden, kaliteli bir ürün. Evet 15ml için pahalı diyorsanız, bir kaç saat sonra yeşile dönen, çizgilere oturan, göz altınızı yaşlandıran ürünlerden sıkılmadınızmı? İnanın bunu almak daha uyguna geliyor. 
Tüpte olması güzel, özellikle kapatıcının ucu ince olunca sağa sola dökülmeden güzelce sıkılıyor. Kapatıcının ömrü 12 ay, ama öyle seveceksiniz ki bence 1 yıl dolmadan bitecek. Fondöten üstüne kapatıcı ya da fondöten öncesi ters uygulama yapabilirsiniz. Fondötensiz sadece göz altlarına sürerek de yararlanabilirsiniz. Armani'nin kendi kapatıcı fırçası Pinceu ya da MAC 195 numaralı concealer fırçası  ile muhteşem uygulanıyor. İsteyen elle de güzel sonuç alabilir. 
Fotoğrafta solda hemen döktüğüm miktar ve sağında dağıtılmış halini görebilirsiniz.Aslında cilde çok güzel yerleşip bütünleşiyor ama görüntüyü görebilmeniz için fazla dağıtmadım. 

 Renk tonları 2/ 2.5/ 3/ 4/ 4.5/5  olarak 6 tondan oluşuyor. Açık buğday tenime rağmen Zorlu Sevil mua'sıyla 3 numarada karar kıldık.  Çünkü 2 ve 2.5 numraları kapatıcıdan çok aydınlatıcı formunda oldukça açık yapmışlar internetten satın almak isteyenlere dikkat etmelerini öneririm. Türkiye'de ise 4.5 ve 5 numaraları fazla koyu olduğu için bulunmuyor. Giorgio Armani makyaj ürünleri sadece Sevil parfümeri'de satılıyor. 
Renk tonlarını incelemek, satın almak isterseniz buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. 15ml fiyat 98tl. 













4 yorum:

  1. çok kalıcı kullandım beğendim

    YanıtlaSil
  2. kaliteli bir ürüne benziyor

    YanıtlaSil
  3. Bülent Ersoy makyajı olmasın mı ay ne güldüm :)
    Haksız da sayılmazsınız ben kapatıcıyım diyede bağırmanın anlamı yok değil mi ?

    YanıtlaSil
  4. Bu zamana kadar kullandığım hiçbir kapatıcıdan memnun kalmadım, işte tamam bu tam aradığım ürün demedim hiçbiri için, bu ürünü merak ettim açıkçası:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...