6 Mayıs 2014 Salı

GIORGIO ARMANI LIP MAESTRO 500

Giorgio Armani Mat Likit Ruj 500

Armani makyaj dünyasına fırtına gibi girdi diyebilirim. Maskarasını deniyorum, denediğim en iyi maskara. Fondotenini deniyorum, denediğim en iyi fondoten çıkıyor.

Hiçbirzaman glosslarda tam istediğim dokuyu yakalayamamıştım. Glossların hepsi çok parlak,ağır yapılı olurken kalıcılık tatmin edici değildi. Kalıcılığın tatmin ettiği glosslarda ise genelde dudağımda pullanma-kabuklanma sorunları oluşuyordu.












Rujların sıcakta eriyerek kırılma tehlikesi var, gloss ise kendi fırçası ve sıvı yapısıyla daha tercih edilebilir bir ürün. Armani Lip Maestro serisi tam da aradığımı karşıladı. Yumuşak dolgun yapısı adeta dudağı sarıyor, kısa kıllı fırçası boyayı dudağınıza profesyonel uyguluyor. Kalıcılığı mükemmel, makyaj bazı olmadan da görevini tamamlıyor .Koyu renklerde özellikle sabahtan akşama tazelemeye gerek yok. Beni çeken noktalardan birisi mat yapısı oldu. Göz makyajı ağırlıklı hazırlandığımda, günlük hafif makyajla mat rengi harika uyum sağlıyor. Yine de parlaklık isterseniz renksiz parlatıcıyı üzerine uygulayabilirsiniz.



500 numaralı renk somon rengi. Tonunu çok güzel ayarlayıp yapısını klasik ruj gibi kalıcı ve mat yapmışlar. Tam olarak tarif etmem gerekirse kadife görünümü veriyor. 10 farklı rengi var; hepsi de birbirinden muhteşem.













Söylemeye çalıştığım; birçok kalıcı olmayan, dudaklarımıza zarar verecek rujdansa tek bir rujunuz olsun. Kalitesi, aydınlık etkisi, kadife görünüşüyle Armani Lip Maestro doğru seçim.
 


95 tl 6,5 ml gloss kapağı açıldıktan 24 ay sonra kullanıms üresi bitiyor.
Zorlu Sevil'den aldım, mua'sı çok bilgili. Satın almak isteyenler buradan ulaşabilir.

6 yorum:

  1. harika bir anlatım olmuş başka renkleri varmı

    YanıtlaSil
  2. Cok kalici cok guzel bir ruj bir kere kullandinizmi vaz gecemiyeceksiniz

    YanıtlaSil
  3. rujun renkleri çok güzelmiş ama ben bu tonları kullanamıyorum daha çok kahve tonları kullanıyorum

    YanıtlaSil
  4. bende sezonun trandi moru vardı ama çok çabuk bozuldu kıvamı kokusu değişti

    YanıtlaSil
  5. Çok doğal ve hoş durmuş :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...