2 Mayıs 2014 Cuma

CLINIQUE GÜNEŞ KREMİ

CLINIQUE SPF 30 FACE CREAM 


Avrupa Standartları Enstitüsünün yaptığı araştırmaya göre güneş ışınları 10 yıl öncesine oranla %40 daha fazla, 30 yıl öncesine göre %60 daha fazla zarar vererek dünyayı ısıtıyor. Ozon tabakasındaki delik dünyadaki tüm ekosistemi olduğu gibi cildimizi de daha fazla olumsuz etkiliyor.

Tüm bunların anlamı ne derseniz su kaynakları dahil daha olumlu kaynak kullanımı yanında cildimize de eskisine göre çok daha fazla önem vermeliyiz. Eskiden yüzümüze güneş kremi sürmeyi ihmal ediyorduk evet, ama artık öyle bir lüksümüz yok. Gözle görülür oranda güneş lekeleriniz çoğalmadı mı? Güneşten yüzümüzü vücudumuzu yaz-kış farketmeksizin güneş faktörü 30-50 içeren kremle korumamız gerekiyor.  UVB yani kahverengi güneş lekesi yapan ışınlar ve UVA yani kırışıklık ve ciltte elastikiyet kaybına yol açan ışınlara karşı güvenilir bir markanın güneş kremini yaz kış kullanmak gerekiyor. Nemlendirici ile sırasında karışıklık olmasın; önce nemlendirici sonra güneş kremi.

Clinique güvenilir, sorun yaşamayacağınız bir marka. Alerji testinden geçmiş,  çok fazla kimyasal barındırmayan içeriğiyle SPF 30 (Sun Proof Factor-Güneş Koruma) yüz kremi güneş ışınarının zararlı etkilerinden korunmak için ideal. Ben yıllardır kullanıyorum, ellerime boynuma mutlaka sürüyorum çünkü oluşmuş kahverengi lekeleri geçirmek imkansıza yakın. İçeriğindeki Oxybenzone

Clinique Spf 30 yüz kremi diğer güneş kremleri gibi bembeyaz una bulanmış gibi yapmıyor. Losyon gibi hafif, kolayca emiliyor. Kokusuz, makyaj altına uhu gibi sorun çıkaran kremlerden değil. Yağsız içeriğinden dolayı sivilcelenme , makyaj altında parlama-yağlanma yapmıyor.

Geçen hafta Antalya Sephora'dan 30ml 29tl'ye aldım. Satın almak isteyenler buraya tıklayabilir.




7 yorum:

  1. Mutlaka alınmalı.çok güzel

    YanıtlaSil
  2. Her yaz yüz için özellikle alıyorum çok güneşli bir bölgede yaşadığımdan sabah nemlendirisinden sonra sürmeye başlayıp gün için de bir kaç defa tekrarlıyorum.Yeni lekeler oluşmadığı için herkese tavsiye ettiğim bir koruyucu.

    YanıtlaSil
  3. merhaba
    fiyat iyi, ürün iyi e daha ne olsun? sonucta yüz için olan güneş kremleri azcık kullanıldığı için hemen bitmiyor. Güvenilecek bir ürün
    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. clinique nemlendiricileri nasıl ? benim yüzümde alerji oluştu yüz yıkama jelinden dolayı onlar iz yapmasın die güneş kremi verdi doktor ama pata krem fond. faln altına sürüyim die onu sevmedim şimdi clinique alıcam eger nemlndirici alerji yapmasa ikisi bir harika olur die düşünüyorum.. sence ?

    YanıtlaSil
  5. bu yaz fazlasıyla lazım olacak :)

    YanıtlaSil
  6. bende severek kullanıyorum ama hafif yaglı yapğışkan bir his bırakmasa daha da iyi olacak

    YanıtlaSil
  7. Kliniğin tüm ürünlerinde oldugu gibi bu ürünün de içeriği gayet düzgün.Sadece yaz aylarında degil hafif gunesin oldugu gunlerde de kullanılacak bir ürün.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...