6 Haziran 2014 Cuma

TOM FORD SAHARA NOIR

Tom Ford Sahara Noir EDP

Tom Ford'un imza parfümü Black Orchid kişilikli ve çok kalıcı buluyordum, yeni çıkardığı Sahara Noir'da ise kendimi buldum.
 

Evet fiyatı yüksek ama kalıcılığını düşünürsek iki kez spreye basmanızla tüm teniniz kıyafetiniz yıkanana kadar Sahara Noir kokuyor. Benim gibi parfümle banyo yapan biri için 50ml yeterli geldi.
 

Tom Ford Sahara Noir sadece 50ml üretilmiş EDP ama diğer EDP lere göre daha yoğun saf parfüm oranında. Adı gibi Sahra Çölü Gecesi gibi mistik ve gizemli. Baskın ve kendini belli eden ben burdayım diyen bir koku.
 

Tekin acar'ın sitesinde parfüm bilgisi şöyle:
Tom Ford'un Orta Doğu'nun gizemli ve baştan çıkarıcı güzelliğine adadığı yepyeni parfümü. Arap Yarımadası'nın karşı konulamaz büyüsü ile yaratılan Yeni Sahara Noir. Tom Ford bu eşsiz kokusunu yaratırken yarımadanın en değerli hazinesini gizli içerik olarak kullandı: Buhur
Cesur notalar Laden özlü Orpur ve Keskin Portakal parfümü açar. Ürdün'ün Hint Kamışı - alışılmadık, sulak tatlı çim - ve Arap Gecelerin'deki Pers bahçelerinde büyümesiyle ünlü Selvi özlü Levant, kokuya taze ancak tatlı bir zenginlik katar.Parfümün kalbinde, geleneksel olarak elle toplanan Buhur Özü Orpur'a narin Laos Tarçını, serin Papirus Esansı, Mısırlı Yasemin Templar ve Faslı Gül Özü eşlik eder. Burma'nın Balmumu özü parfüme zenginlik katar.Laden Reçinesi, Laden Reçinesi Özü, benzersiz biçimde zengin doğal Laden Reçine parçası olan Ambreinol, Laos'un zengin Benzini, ve Madagaskar'ın Vanilya Fasulyesi karışımı sıcacık alt notaları oluşturur. Lübnan'lı Sedir, Tütsü Reçine, Agar Odunu ve Peru Balsamı lüks bir dokunuş katar ve uzun süre kalıcılık sağlar.

Keskin Sandal ağacı kokusu çok baskın baharat kokusu yok. Tamamen klas ve orta yaş üstü bir parfüm. Girdiğim yerde beni belli etsin kaliteli olsun diyorsanız Sahara Noir diyorum.
Satın almak isteyenler buraya tıklayabilir  50ml 410tl.


1 yorum:

  1. Kalitesi belli oluyor şişeden ama fiyatı daha kaliteliymiş ^^

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...