7 Haziran 2014 Cumartesi

MARLIES MÖLLER BENEFIT SET

Marlies Möller Şampuan+Saç Kremi+Saç Maskesi


Ben Almanya'ya gittiğimde herkes çılgınca Marlies Möller kullanıyordu. Bu ne ya hiç duymadım filan dedim arkadaşlarım ısrar etti ve harika şampuanımla öyle tanıştım.
Marlies Möller Alman bir eczacı ve ürünler uzun araştırmalar sonunda üretiliyor. Farklılığı, diğer global saç markalarının formülleri adeta aynı iken , M.Möller  kendi formülünü kendi yapmış.

Kuaförden aldığımız o en ünlü marka saçı dökmekten başka bir işe yaramazken, şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki Türkiye'den alabileceğiniz en paranın hakkını veren marka bu.
Kuru saçlara göre olan ürünü gerçekten kuruluğu gideriyor, saç parlaklığı veren ürünü gerçekten ışıldatıyor, bakım ürünü gerçekten bakım yapıyor.










Şampuan, krem tek tek pahalı derseniz böyle set şeklinde de alabilirsiniz. Setin fiyatı tekinacar  84tl.
Ürünleri www.marliesmoller.de inceleyebilirsiniz.

Essential Softness yani hergün kullanım için yumuşaklık veren şampuan,saç kremi ve bakım seti çok profesyonel bir set.

Maske üzerinde yazdığı gibi overnight care yani sabah duş alacaksanız gece bakım için sürülüyor. Ya da benim gibi duşa girmeden kuru saça 30dakika önce sürün.Uzun süre etkisini sürdürüyor. Saçlar bitmişse ilk başta 3günde bir, değilse haftada 1 uygulayın. Kuruluk, kırılma bu maske ile bitiyor.



---------------------------------------------------------------------------------------

Şampuan yumuşatıcı etkili ve saça zarar vermeden tüm kimyasallardan saçı arındıran bir ürün. Saçı kesinlikle ağırlaştırmıyor, zor şekil alan kazık gibi saçlar için birebir. Şampuanı az miktarda duşta ıslak saça uygulayıp durulamak gerekiyor.


-----------------------------------------------------------------------------------------

Saç Kremi ise, saçların şekil alması ve parlaması için kullanılıyor. Bu saç kremi mucize diyebilirim fön,güneş,deniz herşeye koruyor. Marlies möller saç kremi bildiklerimizden farklı, saçı duşta şampuanla yıkayıp duruluyoruz sonra duştan çıkıp saçın suyunu havluyla iyice aldıktan sonra uçlarına sürün. Föne, herşeye koruyacak.Dikkat çok yoğun fındık tanesi yeterli.




Setteki ürünlerin hepsi 60ml ama çok uzun süre gidiyor. Hepsi de çok yoğun yapıda olduğu için bir fındık tanesi kadar kullanılıyor.Çok bereketli memnun kalacağınız ürünler. Belki de tek olumsuz yönü kokusu nivea kremi hatırlatıyor. Diğer çeşitlerini daha sonraki postlarımda anlatacağım.


 


Tüm Marlies Möller ürünlerini Sephora, Tekin acar ve Sevil'de bulabilirsiniz. Bu set tekin acar'da 84tl satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

6 yorum:

  1. yorumlarını bekliyoruz sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Marlies Möller benim de kullandığım bir marka Almanya'dan eşe dosta getirtiyorum hatta :) Kesinlikle saç serumu muhteşem bir etki yaratıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tülin evet kuaförde iki kez keratin bakım yaptırdım, marlies möller serumun yanında lafı bile edilmez. Saça sağlık bombası aşılıyor resmen :)

      Sil
  3. Peki bu ürün almanyada ne kadar biliyormusunuz ordan getirtecek kadar uygunmu türkiye ye göre sizce:)

    YanıtlaSil
  4. Perininbutigi, çok sık yurtdışına çıkmama ve abimin Amerika'da yaşamasına rağmen Türkiye'de satın alınamayacak ürünleri burada tanıtmıyorum. Marlies Möller ürünleri tüm Sephora, Tekin acar ve Sevil mağazalarında satılıyor. Internet sitelerinden inceleyebilirsin. Bu set şu an tekin acar'da 84 tl. Sevgiler:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...