23 Mart 2015 Pazartesi

GLAMGLOW MASKE

GLAM GLOW SUPERMUD & YOUTHMUD MASK 
   Yıllardır ne zaman mağazadan girsem, Sephora çalışanlarının öve öve içimi şişirdikleri, anlatmalara doyamadıkları GlamGlow cilt bakım maskelerini sizlere tanıtmak istiyorum. 
    GlamGlow Amerika'da ünlü yancısı dediğimiz cinsten bi kadınla sevgilisinin yarattığı cilt bakım markası.Markayı daha detaylı incelemek için burayı tıklayabilirsiniz.
   Hollywood'da bunların bi sürü ünlü tanıdığı var, kadın manikürcü ve ünlülerin fotoğraf çekimi-kamera öncesi ciltlerini toparlayan hızlı bir ürüne ihtiyaçları olduğunu yıllarca onlardan dinleyip sonunda bu işe kalkışıyor. GlamGlow ürün yelpazesinde Beyaz renk kavanoz Supermud cilt temizleyici maske, Mavi Kavanozda Thirstymud kuru ciltler için yoğun nem veren maske,Yeşil kavanoz Supermud siyah nokta&sivilceli ciltler için derinlemesine temizleyici maske, Siyah kavanoz Youthmud anında cildi toparlayıp ışıltı veren maske ve Gümüş kutuda Brightmud ise göz çevresini toparlayıp 3 dakikada geren maske olarak Sephora'larda satılıyor. 

   2015 başında ise günlük cilt temizliği için tonik çıkardılar: Supercleanse:Karma ciltler için
Thirsthy Cleanse : Kuru ciltler için 
Youth Cleanse : Kırışıklık ve toparlanmaya ihtiyacı olan ciltler için. 


  GlamGlow maskesini tüm yüze -göz çevresi hariç- sürüp 10 dakika bekleyip kuruduktan sonra elle ovalayarak su ile durulamak gerekiyor.Tüm maskeler çamur kıvamında zaten adı "mud" yani İngilizce "çamur" anlamına geliyor. 

  Ben ikili "Super Sexy" set aldım, bu tarz Glamglow setlerini yılbaşı,sevgililer günü gibi zamanlarda bulabiliyorum.aynı fiyata daha ufak boyda ama iki/üç ürün olabiliyor. Super sexy setin içinde 34gr Supermud(temizleyici maske) ve 15gr Youthmud(toparlayıcı-aydınlık verici maske) bulunuyor; fiyatı 159tl. 
  GlamGlow'da tüm çesitler 50gr kavanozlarda 159tl satılıyor, o yüzden setleri almak daha mantıklı geliyor bana. 
    
    Super Sexy Set ilk olarak içinden 34gr  Supermud(beyaz kavanoz) çıkıyor. Koyu gri renk maskenin amacı karma ciltleri temizlemek. Tüm karma ciltler için olan maskeler gibi okaliptüs yaprağı içeriyor. Ve daha sonra gözenekleri temizleyip sıkıştırabilmesi için bu anlamda olan tüm maskeler gibi yeşil çay da var içeriğinde. Ayrıca Teaoxi, Acnecidic-6 gibi gerçekten cildi derinlemesine kirden arındıran maddeler de var. Aha ve Laktik asit ise ciltteki koyu renk oluşumu/sivilcelerin iz bırakması gibi temel karma cilt sorunlarına gerçekten iyi geliyor. Kalın bir tabaka şeklinde sürdükten sonra 10 dakika bekledim, zaten kuruyup cildi gerdiği için süre bittiğinde yıkamak istiyor insan. Duştan çıkar çıkmaz, gözeneklerim sıcak buharda iyice açılmışken maskeyi yapıyorum, kesinlikle daha etkili oluyor. Temizleyici maske Supermud, güzel bir maske gerçekten ama daha önce karma ciltler için en iddialı maskeler Bioderma Sebium mask yada Dermalogica Sebium Clearing Maske kullandığım için bana başarılı ama sıradan geldi. Düzenli kullanıldığında cildi pırıl pırıl yapıyor. Bu maskeyi haftada 2 kez kullandım. 


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Youthmud (siyah kavanoz) setten çıkan ikinci maske. 15gr küçük ebatta ama detaylı inceleyip kullanmak için yetti bana. Gayet güzel bir maske, Estee Lauder'in Stress Relief göz maskesi gibi anında toparlıyor ve etkisi uzun sürüyor.Açıkçası beni şaşırtan bir ürün oldu, cildimde gözle görülür bir toparlanma oldu, yanaklarım sanki daha yukarı çıktı.Cildim ışıl ışıl parladı.Özellikle fotoğraf çekimi, özel günlerde kamera karşısında cildi pürüzsüz göstermesi için patentli Teaoxi içeriğiyle fark yaratan bir maske oldu benim için. Cildin daha gerilmiş, daha duru çıkmasını sağlayan içindeki kristalize kompleksleri volkanik minerallerden oluşuyor.Koyu kahverengi ve sert kum tanecikli bu maskeyi haftada 2 kez kullandım.Sürdükten sonra kuruması için 10 dakika bekleyip, daha sonra suyla yıkayarak sildim. Farkedilir derecede fotoğraflarda güzel ve duru yapıyor cildi.Sadece yüze değil dekolteye de uygulayabilirsiniz. Okul mezuniyetleri, düğünler vb. yaklaşmışken fotoğraf önceki kullanılabilecek güzel bir maske. 


  
  Angelina Jolie, Jennifer Lopez, Victoria Beckham ve daha aklınıza gelen neredeyse bütün Hollywood ünlülerinin peynir ekmek gibi aldığı GlamGlow maskeler Türkiye'de sadece Sephora'larda satılıyor, ne yazıkki internet satışı yok fakat incelemek isterseniz burayı tıklayabilirsiniz. 









20 yorum:

  1. Merhaba blogunuzu, yazılarınızı, yorumlara değer verişinizi çok beğendim. Sizi takip etmekten mutluluk duyarım ve aynı şekilde bana da beklerim ! Sevgiler :)))

    YanıtlaSil
  2. yazı çok güzel olmuş :) bende bloguma beklerim takip edersen sevinirim :)

    http://shoeeobsessionn.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. ben de çok beğendim beni de takip edin bi de ürünün fiyatı nedir :)
    http://kozmetikpsikolojisi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. merhaba canım,
    çok güzel bir yazı olmuş.blogunu takibe aldım, bana da beklerim :)

    www.aysegulyaziyor.com
    sevgiler

    YanıtlaSil
  5. merhaba blogunuzu çok beğendim takipteyim sizi de bloguma beklerim sevgilerle.. makeupby-ezgi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. Merhaba, bir arkadaşımın blogunda sizi gördüm, blogunuzu çok sevdim takibe aldım. ^-^ Banada beklerimm =) www.sanatinsaklisirlari.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. Merhaba :) Bloğunuzu yeni keşfettim :) Bu arada yazılarınız harika ;) Bloğunuzu takibe aldım :) Benim bloğada beklerim :) Gelirseniz çoook memnun kalırım :)
    http://seviimlihbidunyasi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  8. Merhaba blogunu takipteyim
    Benimde sağlık ve bakım üzerine yazdığım bir blogum var beni takip edersen sevinirim ♥
    http://ceydacengiz.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  9. Detaylı bir yazı olmuş. Ben normal cilt tipine sahibim. Fakat extra ürünler kullanmıyorum. Bayanlar malum bol sohbet ortamlarında çokça konuşulan konular kozmetik olduğu için bu ürünleri tanımam iyi oldu.
    ( apaydindunyam.blogspot.com.tr) bana da beklerim Sevgilerle :)

    YanıtlaSil
  10. I guess having something authentic or substantial to post about is the most important factor.My pal and I
    Cleanse FX have been just talking about this particular topic, she actually is constantly trying to prove me completely wrong! I am going to present her this write-up not to mention rub it in a little!
    http://www.healthsupreviews.com/is-cleanse-fx-biggest-scam-in-canada/

    YanıtlaSil
  11. I am impressed by the info that you have on this blogsite. It shows how well you understand this topic.
    Cleanse FX
    bookmarked this page, will come back for more. You, my friend, ROCK!!!Presently it is appropriate time to make some plans for the longer term and its the moment to enjoy. http://www.healthsupreviews.com/is-cleanse-fx-biggest-scam-in-canada/

    YanıtlaSil
  12. merhaba :) bu ürünü ilk kez sizde gördüm. ilk fırsatta deneyeceğim :) paylaşımınız için teşekkür ederim. blogunuzu takibe aldım ben de bloguma bekleirm :) http://evriminblogu.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  13. Some other defects
    is only for men.
    Do not let women use at any vydox
    price.
    It is scheduled to deliver exciting body.
    Keep out of the reach of children to reach.
    This unique formula is not for children under the age of 18 years.
    Why do not you like it
    Not available in the market.
    No 18S amazing this formula below.
    This is not FDA approved for.

    http://www.nationalhealthadvisor.com/vydox

    YanıtlaSil
  14. Valla o kadar ilgi çekici anlatmışsin ki gidip hemen alasim geldi güzel yazı için teşekkür ederiz canım:-)bloğunu takipteyim bana da beklerim:-)

    YanıtlaSil
  15. What is a heart attack?

    A person will experience a heart attack Phen375
    when they are compromising the blood flow to the heart are blocked or because of a blood clot. The flow of blood clot in the heart cut in full or in part, and part of the heart muscle provided by that artery begins to die. Heart attack and survive very life, but a heart attack should be a serious wake-up call that inspires the person to make life associated with medication and physical activity, dietary pattern changes and amendments.

    http://www.hits4slim.com/phen375.html

    YanıtlaSil
  16. I have to go through all the details of Max official websites 300 test and I have studied the comprehensive legal notices carefully her too, but I can not find them, BREAST ACTIVES
    even the details of the survey report or any laboratories a unique name from where is the adoption of it is not difficult to check whether the documents of approved've Labs products we got confidence and always seals mentioned as well as the approval of the official links the details, so people are more confident, and if we can not find any formal ratification information.
    http://www.hits4slim.com/breast-actives.html

    YanıtlaSil
  17. güzel bilgi için teşekkürler bloğunuzu takibe aldım bende sizi bekliyorum,sevgiler :)

    YanıtlaSil
  18. hep merak ediyordum bu maskeleri güzel bir yazı olmuş
    bende yeni blog açtım nasıl olduğu hakkında yorumlarını paylaşır ve beni takip edersen çok sevinirim.
    http://sengulasikkutlu.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  19. merhaba, bu ürünleri çok merak ediyorum. en kısa zamanda edineceğim, güzel yazı için teşekkürler. sizi takibe aldım ben de beklerim
    http://evriminblogu.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  20. Great review, I still have to try GlamGlow, yet. Lovely blog here btw! Would you like to follow each other on GFC? Please let me know on my blog so I can follow back. Thank you.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...