10 Mart 2015 Salı

MARLIES MÖLLER STRENGTH ŞAMPUAN

MARLIES MÖLLER STRENGTH DAILY MILD SHAMPOO 
  Yağlı saçları yıkarken yıpratmayan, bakım yapan ve yağ dengesini düzenleyen harika bir şampuan "strength daily mild". Saçlarımı hergün yıkamaya alıştırdığım için ve de cilt yapımdan dolayı sabah yıkasamda akşama yağlanan saçlarım var. Yağlı saçlar için satılan şampuanlar ya alnımdaki saç diplerimde kepek yapıyor yada saç uçlarımı kupkuru yapıyor. 

 Ürün çeşidi ne olursa olsun her denediğimde "bunun da mükemmelini yapmışlar" dediğim marka Marlies Möller gerçektende saçımda harikalar yarattı. İlk yıkamadan itibaren saçlarımda gıcır gıcır temizlik, daha canlı ve temizliğini daha uzun süre korumayı başardı. Önceki yazılarımda detaylıca Marlies Möller'den bahsettiğim için burada tekrar uzun ayrıntıya girmeyeceğim fakat, silikon içermeyen saçın biyolojik yapısına zarar vermeden formüle eden bir marka. 



   Strength çeşidi yani Türkçe karşılığı ile Güçlü Saçlar; ince telli/ yağlı saçları kuvvetlendiriyor, temizlerken keratin dengesini maksimumda tutuyor. Böylece saçlar nefes alıp daha sağlıklı, daha canlı diri diri oluyor. Saçımda banyo sonrası fırçalarken daha az saç döküldüğünü de farkettim. 

 200ml şampuan fiyatı 59tl Sephora'dan aldım fakat internet satışı olmadığından, buraya tıklayarak Sevil'den satın alabilirsiniz. 










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...