11 Mart 2015 Çarşamba

DIOR PEELING

DIOR EXFOLIANT PEELING 




    Makyaj sadece iyi temizlenmiş ve bakımlı ciltte kendini gösterir. Cildi iyi temizlemek içinse; cildi çizen-yoran ürünler yerine derinlemesine ama nazikçe temizleyebilen günlük arındırıcı + peeling kullanmak gerekir. Dior Peeling ilk kullanımdan itibaren cildimde hissettiğim temizlik ve en çok sevdiğim etkisi cildimi aydınlatıp ışıl ışıl yapması. Ne zaman Dior Peeling'e başlasam mutlaka arkadaşlarımdan "Sen bakıma mı gittin?" soruları alıyorum.


  Peeling aslında bildiğimiz kese, ama kumaşla değil minik kum taneleri olan bir jelle yaptığınızı düşünün.  Cildiniz karma/yağlı ise kesinlikle Dermalogica Peeling yada Bioderma Sebium Mask favori önerilerim.Ama cildim karma ama çok da matlaştırmak istemiyorum diyorsanız, cildiniz normal yada kuru ise cildinize nazik davranan, uygulandıktan sonra gerilme-kuruma yaşatmayan harika bir temizleyici. Daha önce anlattığım Guerlain Purete Peeling daha nazik yapılı,daha ince tanecikli ve tüm cilt tipleri için mükemmel bir peeling. Ben Dior Peeling'i haftada 3 kez yüzüme hafif hafif masaj yaparak uyguluyorum. Göz çevresi çok hassas olduğu için değdirmemek gerekiyor.Aslında dudak da hassas bir bölge ama ben sürekli dudaklarımı yediğim için dudaklarıma da bu peelingi uyguluyorum ve çok da faydasını gördüm. Ölü hücreleri anında arındırıyor ve Dior'un sevdiğim bir özelliği daha, temizlik ve cildin ışıldaması 2 gün kadar sürüyor. Daha iyi verim almak için gözenekler açıkken, mesela ben sıcak duştan sonra yapıyorum.Birkaç dakika yüzümde bekletiyorum. Cildimde gözlediğim tazelenme çok hoşuma gidiyor. Daha önce yazdığım Dior Makyaj Temizleme sütüne değerli bir okurum yorum yazmış "bu kadar pahalı temizleyicimi olur" diye, bende ona dolabında kaç tane ruj olduğunu ve 2 tanesini çıkardığında kalanların toplam ücretini kabaca toplamasını rica ettim. Sonuç: gereksiz far/ruj benzeri yerine Dior Peeling gibi gerçekten işe yarayacak bir ürün alarak 1 sene boyunca kullanabilirsiniz, bence çok daha karlı:)


  Lilyum çiçeğinin kokusu hafifçe hissediliyor, içeriğinde yer alan sodyum hidroksit ve amonyum akriloid polimer bana çok masum gözükmesede cildimde herhangi bir kötü etkisini yaşamadım. Merak edenler için içeriğini tam olarak görüntüledim:

     Sonuç olarak memnun kaldığım cildimi yenileyen, temizleyen, aydınlık veren harika bir temizleyici. 75ml fiyatı 140tl fakat Sephora'da sevgillier günü,kadınlar günü,anneler günü gibi tarihlerde %20 indirimde yada Sevil'de aynı şekilde belirli gün indirimlerinde satın alabilirsiniz.
İncelemek ve satın almak isteyen buraya tıklayabilir.







2 yorum:

  1. Evet fiyat olarak yorum yapan arkadaşa katılıyorum pahalıymış :) Lakin işe yaradığını da görmek bir o kadar sevindirici,güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Nice commentary. Last Month I stumbled onto this site Formula 41 Extreme and wanted to let you know that I have been gratified, going through your sites posts. I will be signing up to your blogs feed and will wait for your next post.Wonderful get the job carried out! This truly the type of information that actually shared about the web. Shame around the serps for not positioning this post higher!
    http://www.strongmenmuscle.com/formula-41-extreme/


    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...