21 Nisan 2014 Pazartesi

CLINIQUE HIGH LENGTHS MASCARA

Clinique Kirpikleri Uzun Gösteren Maskara 



Bu maskaradan daha önce iki adet bitirdim, ama blogu açtıktan sonra elimde bu deneme boyu ürün olduğu için onunla görsellerimi hazırladım.

Clinique markasının tüm maskaraları hassas gözlere de rahatlıkla kullanılabiliyor. Kesinlikle tahriş vb. gibi problemlerle karşılaşmıyorsunuz.
 

Bu maskara kirpikleri uzun göstermeyi amaçlamış ve fırçası ona göre tasarlanmış bir ürün. Amacını gerçekleştiriyor. Bunun yanında az rastlanır hafif dokusuyla saatler sonra kirpiklerde ağırlık, kaşıma gereksinimi olmuyor. Asla gün sonunda pul pul dökülüp sizi yarı yolda bırakmıyor.

Fırçasındaki taraklar sadece tek yönlü yapılmış,  kirpikleri adeta bir tarak gibi tarıyor. tüm kirpikleri hatta alt kirpiklerimi rahatça tek tek boyayabildiğim tek maskara oldu diyebilirim. Gün sonunda silerken kirpiklerimden olmadım, yumuşak akıcı boyası donmamıştı.








Kirpikleriniz seyrekse ve kıvrık değilse hacim yönünden çok başarılı değil.Ağır, dolgun kirpik görünüşü istemediğimde; gündüz makyajımda tercih ettiğim bir maskara oldu.





Bendeki rengi 01 Balck/siyah, isteyenlere kahverengi de mevcut.

Satın almak isteyenler kendi sitesi alışverişe açık buradan  7ml 65 tl.





3 yorum:

  1. Clinique rimellerini seviyorum bence çok başarılı :)

    YanıtlaSil
  2. Bu üründen bende de var henüz kullanmadım, aydınlattın beni, çok merci

    YanıtlaSil
  3. Tahriş problemi yaratmayan ürünlere bayılıyorum bu urun de onlardan biri oldugu için mutluyum fırcasının yapısını da cok begendim hemen alıp denemek için sabırsızlanıyorum

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...